4.6.2010

Viekas kuin kettu

Olenko ainoa joka aina on ajatellut Megan foxin näyttävän tältä? :D






Tai siis, tottakai kaikki tietää että kuvissa pelataan paljon valaistuksella, meikillä ja photoshopilla (ja kirurgin veitsellä), mutta seriously, kun näin nämä alla olevat kuvat niin olin enemmän kuin yllättynyt. (Kuvat kahdelta eri rantakerralta)


Olin kyllä lukenut että Megan oli laihtunut ja saanut potkut kolmannesta Transformersista. En kuitenkaan vaivannut pientä päätäni asialla sen kummin ennen kun näin pari kuvaa Meganista. :D



Takapuoli lättänämpi kuin lautanen? Tai no. Mikä takapuoli.



Siinä missä ennen Megan näytti tosi rintavalta (juu, viimeistään tämän kuvan myötä kukaan ei enää tohdi väittää etteikö naisella kumitissejä olisi), niin nyt luisella rintakehällä komeilee vaan kaksi ilmapalloa. Tosi viehättävää kerrassaan.



Ei sillä etteikö Meganin vatsaa kävisi kateeksi :D Mutta mielestäni nainen on enää halpa kopio entisestä.

Vertaukseksi Megan muutamalta aiemalta vuodelta:



2009



2008



2007

ja



2006

Muutosta on siis tapahtunut (kasvoissa näemmä etenkin 2006-2007..).

No entäpäs ne potkut sitten - Megan oli liian kalpea ja laiha rooliin? Sitä en kiellä etteikö Megan olisi vaalea ja laiha - etenkin jos odotetaan jotain tämäntapaista.



Mutta.. Noilla perusteilla (liian laiha ja kalpea) elokuvapoppoon uusi valinta Transformer 3:seen on aika erikoinen, nimittäin Rosie Huntington-Whiteley, Victoria's secretin malli.



Mutta hänkö sitten on ruskettunut ja kurvikas?





(Kattokaa jälkimmäisessä kuvassa reidessä ja käsissä maailman onnettomin photoshop :D)

Meikäkin on kalkkunakoipineen ruskettuneempi. Odotan mielenkiinnolla miksikä tilanne menee, mutta en voi toistaiseksi muutakuin kyseenalaistaa mallityttösen näyttelijänlahjat. Ei ne kummoset Foxillakaan ollut :D

4 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Ehkäpä Megan sai potkut Transformersista juuri laihtumisen, tai asenteen takia?
hmm joo liika laihuus ei ole hyväksi :/ eipä ainakaan innosta laihduttamaan nämä kuvat!:D

Nana kirjoitti...

*~SL: Voi hyvin olla.. Etenkin siitä asenteesta on kuullut paljon puhuttavan, edellisessä Transformersissa työskennelleet tyypit oli vissiin kirjottaneet jonkun julkisen kirjeenkin siitä, kuinka epämiellyttävä Megan on :D

Emma kirjoitti...

Oho, ompa kyllä muodonmuutos Meganilla. Sääli! Löysin blogisi aivan äsken vasta, tykkään kyllä kovasti ja jään ehdottomasti seuraamaan!

Nana kirjoitti...

Emma: Jep, muutos on kyllä iso :D Ja voi kiitos ja tervetuloa! :)