4.6.2010

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?

On se kumma että aika menee vaikka mitään en ole edes tehnyt. Tai no, kävin kirjoittamassa 4 sivua Suomen historiaa yhtenä päivänä, mutta en mitään sen kummempaa. Paitsi ehkä nauttinut kesästä ja syönyt jätskiä :D

Ensi viikon maanantaina alkaa työt ja ne jatkuukin tosiaan sinne elokuun puoleen väliin saakka. Työvaatetuksen tulisi olla sellaista että jaksan seisoa koko päivän (eli korkkareissa en pääse kipittelemään) ja sellaista, että sotku ei ala itkettämään.

Huomenna menen katsomaan Sex and the city 2:n ennenkun kaikki ehtivät spoilaamaan elokuvan pilalle :D

Ei tällä erää kummempaa, paitsi läjä musiikkia :D Huomiseksi on ajastettu postaus ja lauantaina palailen taajuuksille kunhan selviän tuttavien lakkiaisista :)



Day 08 - A song that you know all the words to



The Veronicas - When it all falls apart

Tätä kuuntelin joskus vuosia sitten non-stopina ja äkkiäkös ne sanat jäi mieleen :D Näitä biisejä joiden sanat osaan ulkoa on kyllä miljoona.. Tuttu tunne varmasti monille :D

Day 09 - A song that you can dance to

Tähän olisi teoriassa voinut pistää macarenan tai sen Las Ketchupin rallatuksen, mutta taidan jättää väliin..


Day 10 - A song that makes you fall asleep



Michael Bublé - Feeling good

Itseasiassa tykkään kappaleesta tosi paljon, enkä välttämättä sanoisi että tää ihan nukahtamaan saa, mutta rauhouttamaan ainakin :)


Day 11 - A song from your favorite band

Apua! En todellakaan osaa sanoa yhtä lempibändiä jonka kaikkia kappaleita rakastaisin. Joskus saatan olla sitä mieltä että joku bändi on aivan ultratäydellinen mutta seuraavana päivänä se onkin vähän blah.


Day 12 - A song from a band you hate



Do I need to say more? Iih tokio hotel <3<3<3<33333333333!!!!!!!!!!1111

... :|

Day 13 - A song that is a guilty pleasure



B.o.B ft. Hayley Williams - Airplanes

Kappeleen kertosäe on niin symppis että popittelen sitä mielelläni, mutta en kuitenkaan mainosta sitä ;)

Day 14 - A song that no one would expect you to love



Itseasiassa en osaa venäjää paljoakaan, lähinnä kirjaimet ja jotain perus höpöhöpöä, mutta jostain syystä tykkään venäläisestä popista :D Kyseinen bändi on kai olevinaan vähän niinkun rohkeampi Pussycat dolls tai jotain. Biisi on kiva, ehkä juuri siksi että en tiedä mitä siinä lauletaan..

Ei kommentteja: