6.3.2010

Makeup mess

Tänään olisi siis tarkoitus esitellä teille arkimeikkini :D Eli aloitan aina laittamalla kosteusvoiteen, eli sen Vichyn Aqualia thermalin, jonka esittelinkin viime postauksessa. Annan sen olla iholla kymmenisen minuuttia ja sitten pakkelia naamaan :D

Vaihe 1: iho

Pari yksittäitsä näppylää ja pahiten punoittavat näpyt peitän Maybellinen Pure cover mineral covealerilla, sävy 02 Natural. Sitten levitän Maybellinen Dream matte moussea, sävyssä 005 Porcelain. Kolmantena nassulle päätyy Lumenen Matte Harmony mineral powder foundation sävyssä 30 Perfect beige / Aurinkokaakao. Sitten vielä sipaus Lumenen poskipunaa sävyssä 4, Blushing rose / Leinikki.




Vaihe 2: kulmat

Kulmat mulla on jo luonnostaan aika tummat, mutta koska värjään hiukset mustanruskeasksi, niin vähän niitä pitää värittää :D Kulmakynänä käytän H&M:n Eyebrow lineria tumman ruskeana. Täytyy vähän hehkuttaa että monia olen kokeillut, mutta aina olen palannut tähän. Hinta on pari hassua euroa, ja kestää päivittäisessä käytössä lähes vuoden. Ja siis kestää koko päivän ties missä menossa ja sateessa!
Kulmakynän jälkeen sudin kulmat siistiksi tolla harjalla. (Sori, meikkipöytä on aika shittinen tuosta kohtaa jostain syystä :D)




Vaihe 3: silmät

Olen enemmän niitä ihmisiä jotka korostaa silmiä. Tykkään näyttävistä ripsistä, mutta esim. luomivärit ja rajaukset pidän aika neutraalina. Tälle päivälle luomiväriksi valkkasin Wynien yhdeksän luomivärin paletin, josta käytin muutamaa ruskean sävyä. Ylärajauksen tein H&M:n mustalla kajaalilla :D Alarajauksia en juurikaan harrasta. Käytän useita eri ripsareita yhtäaikaa, tänään oli käytössä Maybellinen the Colossal volum' express mustana.






Luomivärisetin värit näyttää tältä :




Vaihe 4: huulet

Pistin huulirasvaa. Vau. :D Varmasti vaativin vaihe kaikista.



Lopputuloshan näyttää tältä:





Kuten huomaatte arkimeikkini ei ole kummoinen. Juhliin tykkään panostaa tekemällä vähän tyylikkäämmän meikin ja käyttämällä vähän "ylellisempiä" tuotteita, mutta tavallisena päivänä markettituotteet ja muut menee enemmän kun hyvin :D Enkä todellakaan kuvittele olevani mikään meikkauksen ammattilainen, itseasiassa luultavasti teen kaiken väärin. Tämä on kuitenkin se minun tapani :) Ja ripset on kyllä kieltämättä "vähän" paakkuuntuneet noissa, olisi pitänyt sutia ripsiharjaa ENNEN kuvien ottoa ei sen jälkeen.. jolloin ripsari on jo kuivunut..

En tiedä mikä meni vikaan mutta jostain syystä en saanut ainuttakaan tärähtämätöntä kuvaa otettua ô_o...

Ei kommentteja: